En uppskattad gåva
till dina anställda

SodexoGift

Visa dina anställda hur mycket de betyder!

Själva idén med vår verksamhet är att bidra till ökat välmående. Vi vet att ett välmående företag behöver välmående och uppskattade anställda. Anställda som känner sig sedda och uppskattade presterar också bättre.

Ett sätt att visa uppskattning är genom gåvor så som sommar- eller julpresenter, men även vid arbetstoppar eller interna tävlingar.

Vi har nu gjort det ännu enklare att visa uppskattning! Genom SodexoGift får dina anställda själva välja sin gåva, något som uppskattas av alla!

Det är enkelt att belöna sina anställda med SodexoGift!

Lägg en beställning på SodexoGift så skickas ett digitalt gåvokort till dina anställda med en kod. De anställda kan nu själva välja det presentkort de önskar i utbyte mot gåvokortet, vilket då skickas i fysisk form hem till den anställda.

Vill du veta mer?

Kontakta vår kundtjänst för mer information om hur du kan belöna dina anställda.

Sodexo BRS Kundtjänst
kundtjanst@sodexobrs.se

Presentkort: Ett sätt att verkligen engagera dina anställda

Cropped shot of a group of creative professionals cheering in the officehttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pu/shoots/806408.jpg

Hur kan du motivera och belöna anställda på ett sätt som är personligt och erbjuder dem en valfrihet? Ett alternativ som ökar i popularitet är att driva ett presentkortsprogram, antingen för att motivera människor att nå mål eller att belöna dem för att de lyckats med en svår uppgift. Ta reda på hur presentkortsbelöning kan fungera för dig!