Med Sodexokortet betalar
du inga extra avgifter, det
känns schysst mot dig.

Om Sodexokortet

Matföretagare

Nå tusentals lunchgäster – utan extra kortavgifter

Visste du att vi var först i Sverige med lunch­förmån på kort? Vi gillar att tänka nytt och självklart finns senaste teknik, bland annat contactless-funktion, i det nya Sodexokortet. Men det allra bästa för dig är förstås att du med vårt kort slipper räkna lunchkuponger, betala extra transaktionsavgifter eller vänta på utbetalningar.

Som ett vanligt VISA, fast bara för mat

Kortet är anslutet till VISA och fungerar som ett vanligt betalkort – fast bara för måltider. Du behöver inga extra avtal, förutom inlösenavtalet med din bank. För att ta emot Sodexokortet krävs alltså ingenting av dig. Bara att du vill ha många lunchgäster.

Sodexokortet har 80 000 användare i Sverige!

Många av Sveriges största företag väljer oss som leverantör av lunchförmånen. Tillsammans har de 80 000 medarbetare som varje dag betalar sin lunch med Sodexokortet. Flera av dem är säkert gäster hos dig. Sedan starten 2010 har vårt mål varit att få fler personer att äta lunch på någon av Sveriges 26 000 restauranger. En uppgift vi har lyckats väldigt bra med.sodexo-restaurang-kockar

Så funkar det

Arbetsgivaren subventionerar lunchen

Arbetsgivare över hela Sverige väljer att subventionera lunchen för sina anställda, antingen via personalmatsalar eller genom någon form av förmån. Vi förser företag och deras anställda med ett betalkort, Sodexokortet, som de kan använda på alla matställen som tar emot VISA.

För dig betyder det:

  • möjlighet att ta emot pengar som öronmärkts för lunch
  • inga extra transaktionsavgifter
  • inga separata avtal – ditt vanliga inlösenavtal med banken räcker.
  • vi har en bra dialog med Visita för att skapa Win-Win-Win i alla led

Dela