Grattis till ditt nya Sodexokort!

Mitt nya Sodexokort

Mitt nya Sodexokort

Sodexokortet, Sveriges modernaste och mest rikstäckande lunchkort! 

I och med lanseringen av det nya kortet kommer ditt tidigare Rikslunchen Pass att inaktiveras, ditt nuvarande saldo och dina kommande laddningar kommer att flyttas över till Sodexokortet.

För att du ska fortsätta kunna använda din lunchförmån behöver du vid leveransen av ditt nya kort att aktivera det. Följ instruktionerna som kommer med kortet för aktivering. Så fort ditt Sodexokort är aktiverat kan du använda detta precis som du använt ditt tidigare Rikslunchen Pass.

Med ditt nya kort kommer också en hel del nyheter. Läs mer om dessa här.

Välmående vardag

Steg för steg

  1. Innan du börjar med aktiveringen av ditt nya kort behöver du kontrollera att namnet på kortet stämmer. Stämmer inte detta så kontakta vår kundtjänst på 08-555 172 20 så hjälper de dig. Stämmer namnet skriver du din namnteckning på baksidan, utan signaturen är kortet ogiltigt.
  2. Gå in på aktiveringssidan: sodexobrs.se/aktivera
  3. Fyll i ditt Kort ID (8 siffror) och den aktiveringskod som du har fått via e-mail eller brev separat. Skulle du sakna din aktiveringskod kan du hämta denna på aktiveringssidan, men kontrollera gärna att den inte har fastnat i skräppostmappen först.
  4. Kryssa i rutorna om att du har mottagit ditt kort samt att du har läst igenom användarvillkoren efter att du har läst villkoren som länkas på sidan.
  5. Fyll i ditt 12-siffriga personnummer. Ditt Kort ID och din aktiveringskod ska ha följt med från det tidigare steget i aktiveringsprocessen.
  6. Fyll i ditt kortnummer (16 siffror) och välj den PIN-kod (4 siffror) du önskar.
  7. Du är nu klar med aktiveringen och kan använda ditt Sodexokort precis som vanligt.

Kort ID / Kortnummer

I processen är det viktigt att hålla isär Kort ID med kortnummer.

 

Kort ID

Används för att aktivera kortet.

Kort ID är den 8-siffriga kombinationen UNDER ditt namn på kortet.

 

Kortnummer

Används för att sätta PIN-kod.

Kortnumret  är den 16-siffriga kombinationen som du hittar högst upp på kortet.