Vi tror på livet efter lunchen!

Lunchkultur är ett initiativ för att få människor att umgås och upptäcka mer, äta bättre och orka mer. Att prestera och vilja ta plats hela arbetsdagen och att framförallt att trivas med det. Att släppa arbetsuppgifterna och göra något annat en stund.

Vi ser lunchkortet och lunchkultur som ett aktivt ställningstagande du gör för dina anställda. Det är ett sätt att visa uppskattning, och att möjliggöra en sån bra arbetsdag som möjligt. Med lunchkortet bygger ni er Lunchkultur, för att ge kraft och ork till hela dagen.

twenty20_033ee7f2-ae59-4b5f-b981-6682f961ac0b
Hur bygger man sin lunchkultur?

Vi bygger framförallt lunchkultur på Sveriges alla bolag genom vårt lunchkort. Ett kort som där du som arbetsgivare valt att subventionera en del, och som endast fungerar för att handla mat för. Genom att ge dina anställda ett lunchkort visar du att det är viktigt att ta en rast mitt på dagen, och att du vill att dina anställda ska ta sig tid att umgås med sina kollegor.

Men vi vet att det inte räcker med en punktinsats alla gånger. Därför är det inte bara ett lunchkort du får genom lunchkultur. Beroende på dina behov sätter vi ihop ett program med till exempel lunchföreläsningar, temaveckor eller möjlighet att träffa nya människor på lunchen. Berätta vilka utmaningar du står inför, så hittar vi något för just dig.

Lk_right (1)

Lunchkultur

Lunchkultur är ett erbjudande till företag som vill öka det sociala, trivseln och därmed effektiviteten genom att skapa en fungerande lunchkultur på arbetsplatsen. Där tid ges till att äta sin lunch i lugn och ro, och där samtal föder nya infallsvinklar och idéer.

Dela