Våra partner

En bättre morgondag

Som en av världens största arbetsgivare har vi ett stort ansvar. Inte bara för våra medarbetare och för våra kunder, utan även för den värld vi lever i. För oss är det nämligen viktigt att ge tillbaka till den omvärld vi verkar i. Både lokalt och globalt. Både nu, men även för framtiden. Därför arbetar vi aktivt med vad vi kallar Better Tomorrow 2025. En karta som ger oss en riktning, och mätbara mål för att visa att vi hela tiden rör oss i rätt riktning.

 

Några av de initiativ vi arbetar med för en bättre morgondag:

FutureByMe_logo

Future By Me

Future By Me är länken mellan näringsliv och skola, för att ge dagens ungdomar de bästa förutsättningarna för att komma ut i arbetslivet. För oss som arbetsgivare är det samtidigt viktigt att förstå den framtida generationen, deras utmaningar och deras förväntningar. Genom att arbeta med Future By Me ger vi dels ungdomar en insikt i livet på vår arbetsplats, men vi får även en god insikt i hur dagens ungdomar ser på världen och arbetslivet. Så att vi är redo att ta emot dem när de tar sina första kliv in i arbetslivet.

www.futurebyme.se

 

STOPHUNGER-logo2014-låg-upplösning-2

Stop Hunger

Att drygt 10% av världens befolkning lider av svält är en alldeles för hög siffra, och den arbetar vi aktivt för att sänka. Framförallt genom Stop Hunger och deras projekt. Under 2017 har Stop Hunger arbetat i 41 länder och serverat 6 miljoner måltider till människor världen över, tacka vare 82 000 volontärer. För en bättre morgondag handlar om alla, och särskilt hjälpa de som behöver det mest.

www.stop-hunger.org

 

Logo_Swift_2013_150

Sodexo’s Women’s International Forum for Talent

Som en av världens största arbetsgivare, där 54% av våra medarbetare är kvinnor, är det viktigt att arbeta för en jämlik värld. För att säkerställa kvinnors avancemang arbetar vi aktivt med att främja kvinnors avancemang, bland annat genom Sodexo’s Women’s International Forum for Talent. Men det handlar inte bara om oss. Genom att arbeta för att förbättra kvinnors möjligheter genom olika initiativ inom hälsa och välmående skapar vi en bättre morgondag för kvinnor världen över.

www.sodexo.com/SWIfT

office

Sodexo Benefits & Rewards Services

Själva idén med vår verksamhet är att bidra till ökat välmående. Vi tar fram lösningar som gör skillnad på riktigt, för både företaget som för individen.

Dela