testa din lunchkultur

När lunchen inte ges tillräckligt med tid innebär det inte bara smutsiga tangentbord utan även stressade medarbetare.

Lunchkultur är uppbyggt av fyra dimensioner: relationer, hälsa, motivation och återhämtning. Dimensionerna beskriver vad som utgör en god lunchkultur och hur man med enkla åtgärder kan förbättra ett företags lunchkultur med syfte att öka lönsamheten.

dimension-bubble

Relationer

Många spenderar hälften av vår vakna tid på jobbet. I en miljö som präglas av måsten och skyldigheter blir det extra viktigt att hitta bra och nära relation till sina kollegor.

Läs mer>>

dimension-pillow

Återhämtning

Vi är många som har flera bollar i luften och att vi avbryts i vårt arbete mer än en gång under dagen är inget ovanligt.
.

Läs mer>>

dimension-hands

Motivation

Se mig, hör mig. Lika viktig som leveransen är på en arbetsplats är mottagandet.
.

Läs mer>>

dimension-heart

Hälsa

Låt oss erkänna att vi är många som slarvar med lunchen. En macka framför datorn eller en proteinbar i farten.

Läs mer>>

Företag med god lunchkultur mår bättre

lunch-kultur-logo-o

Vill du skapa en bättre arbetsmiljö?

Testa dina kunskaper först!

card-image-op

Lunchtiden i Sverige minskar trots ökad hälsomedvetenhet

En europeisk rapport kring matvanor på arbetsplatsen visar att i Sverige har tiden avsatt för lunch minskat.