Skapa en attraktiv arbetsplats

Med Circles ger vi ditt företag en möjlighet att skapa ett bestående första intryck, för såväl gäster som medarbetare. Låt dem lämna alla sina stressmoment och vardagsfrågor utanför dörren, och låt oss ta hand om dem. En välkomnande concierge som hanterar reception och event, såväl som kemtvätt som hemstädning och mycket annat.

Vi har sett att alla företag, oavsett bransch, gynnas av en bra arbetsmiljö. En arbetsmiljö som ger möjlighet till att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Med erfarenhet på såväl den svenska som den internationella marknaden har vi utformat ett koncept för att skapa en trevlig miljö för dina anställda.

 

Vad är conciergetjänster för oss?

Vi har tagit ett helhetsgrepp om begreppet concierge. För oss är en concierge en person som hjälper dig genom dagen. Med allt från de stora till de små sakerna som utgör vardagslivet. Så från att möta dig med ett leende när du kliver in på kontoret, till att boka teaterbiljetter eller ordna med kemtvätt och hemstädning, men även att se till att skapa en gemenskap på kontoret med till exempel en chokladprovning. Vår concierge är helt enkelt din förlängda arm i vardagen. Den som kan hjälpa dig att skapa mer tid till det du tycker är allra viktigast.

Men det är inte bara en fysisk concierge vi kan hjälpa dig med. Våra tjänster finns även tillgängliga digitalt. Med några enkla klick ordnar vi exakt samma saker för dig. Vi finns tillgängliga där du finns.

twenty20_f30fdc98-11ff-486e-a7fc-f9f2cfd2aabe

Nyckeln är service

Vår viktigaste resurs är vår personal. Det är via vår personal, våra concierges, som vi lever. Därför lägger vi stor vikt på såväl rekrytering och vidareutbildning. All vår personal genomgår en service-utbildning, vilken sedan regelbundet byggs på. Hos Circles ska du alltid mötas av glada och tillmötesgående människor. Inget ärende är varken för stort eller för litet. Vi finns här för din skull.

sodexobrs

Vi på Circles tror att alla företag, oavsett bransch, gynnas av en bra arbetsmiljö, där anställda upplever en god balans mellan arbete och fritid.

Dela