Häng med, vi vill
uppgradera vardagen

Nyheter & Erbjudanden

Nyheter

Koppla ditt Rikslunchen kort till Wrapp & låt lunchen bli ännu mer förmånlig.

Med Sveriges modernaste lunchkort, Rikslunchen Pass, gör vi det nu ännu mer förmånligt att satsa på lunchkultur på företaget.

Sodexo Benefits & Rewards Services har ingått ett samarbete med belöningsappen Wrapp, allt för att du ska bli belönad för dina luncher med Sodexo. Vi tycker att det ska löna sig att vara stammis oavsett om det är hos mataffären eller hos landets restauranger och caféer.

Steg för steg

  1. Ladda ner appen “Wrapp” antingen via  App Store eller Google Play.
  2. Fyll i ditt mobilnummer och mejl, startkod skickas via sms. Använd koden och fyll i dina användaruppgifter.
  3. Välj Sverige och Sodexo när du ska välja land och partner. Bekräfta att du är du genom mobilt BankID, och välj nu ditt Rikslunchen Pass att länka dina köp till.
  4. När du vill nyttja ett erbjudande betalar du precis som vanligt med ditt Rikslunchen Pass. Pengarna från erbjudandet sätts tillbaka på ditt konto helt automatiskt efter registrerat köp.

 

När du handlar på ett matställe påbörjar du även ett digitalt stämpelkort. När du har handlat 6 gånger på samma ställe får du en viss summa pengar tillbaka som ett tack. Gäller vid köp över 25 kr på café, 50 kr på snabbmatsställe och 75 kr på restaurang.

Dela